Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Реферативна база даних (2)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>A=Lutsiak V$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 3
Представлено документи з 1 до 3
1.

Lutsiak V. V. 
Competitiveness management system for a small production enterprise [Електронний ресурс] / V. V. Lutsiak // Актуальні проблеми економіки. - 2016. - № 2. - С. 170-179. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ape_2016_2_20
Розглянуто конкурентоспроможність підприємства у взаємозв'язку окремих аспектів його діяльності. Доведено доцільність створення на підприємстві інтегрованої системи управління конкурентоспроможністю. Теоретично обгрунтовано та запропоновано концептуальний підхід до формування системи управління конкурентоспроможністю малого виробничого підприємства за умов значного динамізму конкурентного середовища.
Попередній перегляд:   Завантажити - 147.909 Kb    Зміст випуску    Реферативна БД     Цитування
2.

Kaletnik H. 
Organizational basis of the development of innovative functional food products by the Ukrainian enterprises of deep walnut processing [Електронний ресурс] / H. Kaletnik, V. Lutsiak, O. Melnichuk, Yu. Dovhan, M. Malicki // Ukrainian food journal. - 2019. - Vol. 8, Issue 1. - С. 169-180. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/UFJ_2019_8_1_16
Українські промислові підприємства, що здійснюють глибоку переробку горіха волоського, мають значний експортний потенціал. Однак відсутність методичних напрацювань для розроблення інновацій у цій сфері знижує потенціал. Використано підхід до аналізу підкомплексу, маркетинговий, функціональний і процесний підходи. Також застосовано фундаментальні інтерв'ю з експертами, проаналізовано результати лабораторних досліджень, випуску та реалізації інноваційної продукції. Розробка продукції проводилася на основі методології розгортання функцій якості. Результати дослідження демонструють те, що Україна залучається до процесу диверсифікації світового олійно-жирового ринку та створення інновацій. Підкомплекс з глибокої переробки горіха волоського створює ядро горіху волоського для кондитерської промисловості та годування тварин, олію горіхову харчову, олію технічну та макух, що може перероблятись у харчові продукти або використовуватись для годування худоби. Залишки від виробництва можуть бути ефективно перероблені на біопаливо. Крім того, плоди горіха волоського теж вважаються продуктом підкомплексу. Інші похідні продукти з горіха волоського досліджуються. У розвитку підкомплексу, а також у короткостроковій перспективі акцент робиться на кондитерське ядро та горіхову олію. З розвитком підкомплексу будуть створюватись інноваційні похідні продукти шляхом дослідження та підтримки розвитку альтернативних способів використання залишків у міру їх виникнення. Цінність результатів дослідження та виконання розробок полягає у можливості використання одержаних теоретико-методологічних висновків, рекомендацій і положень аграрними та харчовими підприємствами для вирішення завдання щодо забезпечення конкурентоспроможності підприємства та його продукції в умовах високої динаміки ділового середовища з урахуванням системних зв'язків виробничого підприємства в олійно-жировому підкомплексі. Висновки: запропоновано модель ланцюга створення вартості при переробці горіха волоського та технологія виробництва нових продуктів.
Попередній перегляд:   Завантажити - 390.366 Kb    Зміст випуску    Реферативна БД     Цитування
3.

Lutsiak V. 
Methodology of competitive innovations development by the food industry enterprise [Електронний ресурс] / V. Lutsiak, I. Furman // Науковий вісник Миколаївського національного університету імені В. О. Сухомлинського. Економічні науки. - 2018. - № 2. - С. 108-114. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvmduce_2018_2_20
Попередній перегляд:   Завантажити - 235.506 Kb    Зміст випуску     Цитування
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського